LUSTRUMREIS BALI

LUSTRUMREIZEN NAAR BALI BOEK JE HIER!

SELAMAT DATANG!

Bali is een eiland in Indonesië en ligt ten oosten van Java en ten westen van Lombok en is bekend om zijn ongekende mogelijkheden. Elk type reiziger kan zijn hart op dit eiland ophalen. Of je nou voor een lustrumreis naar Bali komt voor yoga en mindfulness (even op zoek naar jezelf) of tot in de late uurtjes wil feesten, het kan allemaal bij een lustrumreis op Bali! 

En juist omdat Bali zo divers is, is het eiland zo geschikt voor een lustrumreis. Ben je avontuurlijk en niet vies van een goede workout? Dan raden we je aan om Bali te combineren met een trip naar de Bromo vulkaan. Na het beklimmen van deze prachtige vulkaan word je (met een beetje geluk) beloond met een prachtige zonsopgang. Een uitzicht om nooit te vergeten.

Wil je iets compleet anders en ben je juist gek op de zee en de zon? Neem dan vanaf het naastgelegen eiland een 4-daagse boottocht naar de Komodo eilanden en spot de Komodo varaan! Of combineer een lustrumreis Bali met een bezoek aan de jungle van het onontdekte Borneo en spot hier de Orang-oetans.

Er zijn in ieder geval meer dan genoeg opties voor een lustrumreis op Bali. Rondscooteren, aapjes kijken, een Balineese dans of traditionele hanengevechten bekijken en bijwonen, surfen, je rond eten aan Nasi Goreng of Instagramwaardige buddhabowls, je kunt genoeg bedenken om je twee weken op dit mooie en veelzijdige eiland te vermaken!

VRAGEN? STUUR EEN BERICHTJE!

Lustrumreis aanvragen: let's go!