Cambodja ligt in het Zuidoosten van Azië en grenst aan Vietnam, Laos en Thailand. Als je aan een lustrumreis Cambodja denkt, denk je waarschijnlijk aan het grootste religieuze tempelcomplex ter wereld: Angkor Wat. De film Tomb Raider is hier onder andere opgenomen. En dat is niet zonder reden. De tempels zijn gigantisch, vergroeid met de natuur en waarschijnlijk een van de meest indrukwekkende dingen die je ooit zult zien.  

Maar Cambodja heeft veel meer te bieden. Zo zijn de eilanden met witte zandstranden, het bruisende nachtleven en de gezellige restaurantjes perfect om bij te komen van het chaotische studentenleven. Ben je geen strandmens? Je kan ook heel goed vertoeven langs de prachtige rivieren of midden in de rijstvelden. Een perfecte combinatie voor een lustrumreis naar Cambodja! 

De cultuur van Cambodja is bruisend, niet alleen door de tempels, maar ook door de gastvrije bevolking, overheerlijke cuisine en de interessante geschiedenis. Helaas heeft Cambodja ook een rauw randje. Tijdens de heerschappij van de Rode Khmer zijn naar schatting 2 miljoen Cambodjanen vermoord. Ondanks deze heftige periode, zal jij je meteen thuis voelen op een lustrumreis in Cambodja.

Wij raden aan om – afhankelijk van jouw wensen – om maximaal 10 dagen over Cambodja te doen. Alhoewel er meer dan genoeg te zien is in Cambodja, kun je een lustrumreis aan Cambodja heel goed combineren met een lustrumreis naar Laos of Vietnam.

VANAF
€ 455

PER PERSOON EXCL INTERNATIONALE VLUCHTEN

VRAGEN? STUUR EEN BERICHTJE!