LUSTRUMREIS GEORGIË

LUSTRUMREIZEN NAAR GEORGIË BOEK JE HIER!

GAMARJOBA!

Beleef een onvergetelijke lustrumreis naar Georgië, de verborgen parel van Europa en Azië! Dit bijzondere land combineert twee werelden en biedt voor elk type reiziger iets speciaals. Geniet van uitgestrekte landschappen, glooiende bergen, heerlijke wijnen en fantastisch eten.

Georgië heeft een divers landschap, van bossen en moerassen tot vulkanische gebergtes en warmwaterbronnen. Bewandel gletsjers met eeuwige sneeuw in de bergen en bewonder de mix van middeleeuwse, neoklassieke, Stalinistische en moderne architectuur in de hoofdstad Tbilisi.

Een lustrumreis naar Georgië staat garant voor wijn en uitgebreide diners. Georgië is namelijk een wijnland bij uitstek en de lokale keuken biedt verrukkelijke hapjes en gerechten met walnoten, knoflook en aubergine.

Ervaar de verschillende temperaturen door de grote hoogteverschillen. In de bergen is het koel, terwijl aan de kust en in Tbilisi de temperaturen kunnen oplopen tot 30°C!

Voor echte thrill seekers is Georgië een waar paradijs! Tijdens jullie lustrumreis kunnen jullie de meest uiteenlopende en extreme activiteiten ondernemen, zoals racen in Formule Alfa raceauto’s, helikoptervluchten naar gletsjers en avontuurlijk crossen met motoren door het ruige landschap.

Georgië heeft nog zoveel meer te bieden! Ontdek de charmante bergdorpjes, eeuwenoude kloosters en prachtige kastelen. Proef de lokale wijnen en geniet van traditionele dans en muziek.

Zoek je een lustrumreis dichtbij huis, maar met een vleugje Azië? Ontdek dan de mogelijkheden voor een onvergetelijke lustrumreis naar Georgië! Stuur ons een berichtje en wij regelen een reiservaring om nooit te vergeten.

VRAGEN? STUUR EEN BERICHTJE!

Lustrumreis aanvragen: let's go!