LUSTRUMREIS INDIA

LUSTRUMREIZEN NAAR INDIA BOEK JE HIER!

Een lustrumreis in India is in alle opzichten indrukwekkend. In dit immense land worden continu jouw zintuigen geprikkeld. Overal op straat kan je heerlijk eten proeven en kom je de mooiste architecturale parels tegen. India heeft veel fotogenieke steden en inwoners en is daarmee een fantastisch kleurrijk schilderij. Van besneeuwde bergtoppen van de Himalaya tot de tropische wateren, hier kan je het vinden.  

In de reusachtige hoofdstad Delhi start voor veel mensen de kennismaking met dit land. Het is hier een mengelmoes van mensen in kleurrijke outfits, toeterende auto’s en loslopende heilige koeien.

In New Delhi ervaar je een meer westerse wereld waar prachtig aangelegde tuinen en brede straten een groot contrast vormen met het oudere en armere Old Delhi. 

India is een land die misschien niet boveaan ieder zijn lijstje staat om te bezoeken. Dit is zonde, het is namelijk een van de meest diverse en indrukwekkende landen op het gehele Aziatische continent! Je zult verrast staan wat India allemaal te bieden heeft. 

VRAGEN? STUUR EEN BERICHTJE!

Lustrumreis aanvragen: let's go!