LUSTRUMREIS ISRAËL

LUSTRUMREIZEN NAAR ISRAËL BOEK JE HIER!
Lustrumreis Israel

Lustrumreis Israël: een veelbesproken land met zeer uiteenlopende steden, culturen en natuurgebieden. Zo heb je aan de ene kant heb het zeer historische en religieuze Jeruzalem. Hier vind je het ommuurde centrum van de stad, ook wel de oude stad genoemd. Dit is een zeer belangrijke plaats voor drie grote religies: het jodendom, het christendom en de islam. Een interessante plek en niet te missen op een lustrumreis naar Israël. 

Uiteraard heeft Israël nog veel meer te bieden dan alleen Jeruzalem. Zo mag een bezoek aan Tel Aviv niet ontbreken tijdens een lustrumreis in Israël. Dit is absoluut de meest bruisende stad van het land en hier kan je dan ook zeer goed terecht in een van de vele nachtclubs. Tel Aviv staat niet voor niets bekend als dé party bestemming van het Midden-Oosten. Ben je uitgefeest? Kom dan bij op het strand van de stad, waar je kan beachvolleyballen, sporten of simpelweg lekker bijkleuren.

Een lustrumreis naar Israël is veel meer dan alleen het bezoeken van steden. Israël staat ook bekend om haar prachtige landschappen. Éen van de meest populaire dingen om te doen is het drijven op de Dode Zee. Bijna nergens ter wereld kan je dit meemaken. De Dode Zee is eigenlijk een meer en ligt tussen Jordanië, Israël en Palestina. Het meer heeft een zeer hoog zoutgehalte waardoor je letterlijk blijft drijven, wat het een zeer bijzondere ervaring maakt.

Wil jij jouw lustrumreis naar Israël combineren met een lustrumreis naar Jordanië? Dat kan ook! Wij combineren beide bestemmingen graag en kunnen je meenemen naar de highlights van Jordanië. Neem contact op voor meer informatie!

VANAF
€ 890

PER PERSOON EXCL INTERNATIONALE VLUCHTEN

VRAGEN? STUUR EEN BERICHTJE!

Lustrumreis aanvragen: let's go!
Scan the code