LUSTRUMREIS JAPAN

LUSTRUMREIZEN NAAR JAPAN BOEK JE HIER!
Lustrumreis Japan

Lustrumreis Japan, een land van complete uitersten. Waar moet je beginnen bij deze out-of-the-box bestemming? Het land heeft ongekend veel te bieden! Japan is een land van hypermoderne steden met wolkenkrabbers en robots die de check in doen bij hotels tot bijzondere zen-tuinen. Het is een land waar eeuwenoude tradities en moderne technologie samen komen.

De meeste lustrumreizen naar Japan starten in de niet te missen hoofdstad Tokio. Hier wonen en werken maar liefst 35 miljoen mensen. Met zoveel mensen zou je denken dat het een en al hectiek moet zijn. Echter, niets is minder waar: er is geen hoofdstad te noemen met zoveel mensen waar het zó rustig en georganiseerd is. Japanners houden van de regels en zullen deze dan ook niet snel overtreden. De meest verse sushi vind je op de lokale maar wereldberoemde vismarkt. Hier wordt de zalm en tonijn net nadat het is binnengebracht op jouw sushi geserveerd. Lekker! Het nachtleven, en dan met name de karaoke barren, mag je niet overslaan. Hier staat Japan tenslotte om bekend! Wil je de hoofdstad op een unieke manier leren kennen? Huur dan met ons Mariokart auto’s om door de straten te crossen. Hoe vet!

Je zou bijna een complete lustrumreis kunnen vullen in Tokio maar het land heeft nog zoveel meer te bieden. Zo staat Japan ook bekend om de natuurlijke waterbronnen (Onsen) en dit mag dan ook eigenlijk niet ontbreken op een lustrumreis. We noemen nog een paar hoogtepunten uit Japan want het is simpelweg teveel om op te noemen: 1: bezoek een sumoworstelaar wedstrijd. 2: woon een traditionele theeceremonie bij. 3: dompel onder in de bijzondere Geisha cultuur. 4: laat je eigen sushi stokjes ontwerpen.

Je snapt ’t al: het is niet te doen voor ons om alle hoogtepunten op te noemen. Er is simpelweg teveel te doen in dit fascinerende land. Het is zeker niet onze goedkoopste bestemming, maar het is zeker een bestemming die bovenaan ieder zijn bucketlist moet staan! Het is er ongekend!

 

VANAF
€ 1450

PER PERSOON EXCL INTERNATIONALE VLUCHTEN

VRAGEN? STUUR EEN BERICHTJE!