LUSTRUMREIS JORDANIË

LUSTRUMREIZEN NAAR JORDANIË BOEK JE HIER!

Lustrumreis Jordanië: een onvergetelijke ervaring! De belangrijkste bezienswaardigheid in dit unieke land is het wereldwonder Petra. Het is niet voor niets dat deze plek een must-see is. Deze woestijnstad is namelijk een lust voor het oog en er valt genoeg te ontdekken in deze historische stad. Maar Jordanië heeft nog veel meer te bieden en een lustrumreis door dit land zal dan ook een prachtig avontuur zijn. 

Overnachten in de Wadi Rum woestijn? Check. Drijven op de Dode Zee? Check. Chillen aan het strand? Nog een keer check!

Een bezoek aan de hoofdstad van Jordanië, Amman, mag natuurlijk ook niet op het lijstje ontbreken. Deze drukke stad is erg divers en je ziet een duidelijk verschil tussen het traditionele oosten en het liberale westen. Verdwaal in de verborgen oude straatjes, bezoek de moderne boulevards en drink een drankje in één van de vele cafés van het bekende Rainbow Street. Een feestje meepakken in Amman kan ook zeker!

De Wadi Rum woestijn wil je ook zeker niet overslaan tijdens een lustrumreis door Jordanië. Deze mysterieuze plek geeft je het gevoel dat je op een andere planeet bent en wordt dan ook vaak als locatie voor Mars gebruikt in films. Cross overdag met een jeep door de woestijn, beleef ’s avonds een echte Arabian night en slaap onder een prachtige sterrenhemel, het kan allemaal!

 De stad en de woestijn gehad, tijd voor het strand! Aqaba ligt in het zuidwesten van Jordanië aan de Rode Zee en is de enige badplaats van het land. Je kunt heel goed genieten van de zon, zee en het strand. Je vindt hier bovendien mooie koraalriffen, dus snorkelen hier is een echte aanrader!

Wil je jouw lustrumreis door Jordanië extra uniek maken? Combineer deze bestemming dan met Israël en pak twee vliegen in één klap.

VRAGEN? STUUR EEN BERICHTJE!

Lustrumreis aanvragen: let's go!
Scan the code