LUSTRUMREIS JORDANIË

LUSTRUMREIZEN NAAR JORDANIË BOEK JE HIER!

Lustrumreis Jordanië: een onvergetelijke ervaring! De belangrijkste bezienswaardigheid in dit unieke land is het wereldwonder Petra. Het is niet voor niets dat deze plek een must-see is. Deze woestijnstad is namelijk een lust voor het oog en er valt genoeg te ontdekken in deze historische stad. Maar Jordanië heeft nog veel meer te bieden en een lustrumreis door dit land zal dan ook een prachtig avontuur zijn. 

Overnachten in de Wadi Rum woestijn? Check. Drijven op de Dode Zee? Check. Chillen aan het strand? Nog een keer check!

Een bezoek aan de hoofdstad van Jordanië, Amman, mag natuurlijk ook niet op het lijstje ontbreken. Deze drukke stad is erg divers en je ziet een duidelijk verschil tussen het traditionele oosten en het liberale westen. Verdwaal in de verborgen oude straatjes, bezoek de moderne boulevards en drink een drankje in één van de vele cafés van het bekende Rainbow Street. Een feestje meepakken in Amman kan ook zeker!

De Wadi Rum woestijn wil je ook zeker niet overslaan tijdens een lustrumreis door Jordanië. Deze mysterieuze plek geeft je het gevoel dat je op een andere planeet bent en wordt dan ook vaak als locatie voor Mars gebruikt in films. Cross overdag met een jeep door de woestijn, beleef ’s avonds een echte Arabian night en slaap onder een prachtige sterrenhemel, het kan allemaal!

 De stad en de woestijn gehad, tijd voor het strand! Aqaba ligt in het zuidwesten van Jordanië aan de Rode Zee en is de enige badplaats van het land. Je kunt heel goed genieten van de zon, zee en het strand. Je vindt hier bovendien mooie koraalriffen, dus snorkelen hier is een echte aanrader!

Wil je jouw lustrumreis door Jordanië extra uniek maken? Combineer deze bestemming dan met Israël en pak twee vliegen in één klap.

VANAF
€ 399

PER PERSOON EXCL INTERNATIONALE VLUCHTEN

NEEM CONTACT MET ONS OP EN STUUR EEN BERICHTJE!

Wil je graag meer informatie over een lustrumreis naar Jordanië? Dat kan! Neem contact met ons op en we kunnen – nadat we je wensen inzichtelijk hebben gekregen – een vrijblijvend voorstel naar jullie sturen. 

Cambodja ligt in het Zuidoosten van Azië en grenst aan Vietnam, Laos en Thailand. Als je aan Cambodja denkt, denk je waarschijnlijk aan het grootste religieuze tempelcomplex ter wereld: Angkor Wat. En dat is niet zeker niet onterecht. Het is immers een onwijs indrukwekkend tempelcomplex. 

Maar Cambodja heeft echter veel meer te bieden. Zo is het erg leuk om de redelijk onontdekte eilanden te bezoeken. De bevolking staat erg positief tegenover toeristen en je zult je dan in Cambodja ook meteen welkom voelen. 

Wij raden aan – afhankelijk van jouw wensen – om maximaal 14 dagen over Cambodja te doen. Alhoewel er meer dan genoeg te zien is in Cambodja, raden wij aan om Cambodja te combineren met Laos: een perfecte combinatie tussen natuur, cultuur en strand!