LUSTRUMREIS LAOS

LUSTRUMREIZEN NAAR LAOS BOEK JE HIER!

SABAIDEE!

Laos is een fantastische bestemming, rijk aan geschiedenis, tradities, diverse landschappen en culturen. Van glooiende bergen in het noorden tot de riviereilanden in het zuiden, op een lustrumreis in Laos is het te vinden. Laos is vele jaren gekoloniseerd geweest door Frankrijk. Om deze reden ervaar je in Laos een mix tussen Frankrijk en Azië. Dat brengt uiteraard zo zijn voordelen met zich mee: stokbrood en croissantjes zijn letterlijk overal te koop! Combineer het met een kop bonenkoffie en je dag is compleet!

Zoek je een op maat gemaakte lustrumreis waar je zowel natuur, cultuur en een partybestemming met elkaar kunt combineren? Dan zou Laos wel eens een hele geschikte optie kunnen zijn! 

Laos is helaas wel een van de weinige landen in Azië waar geen stranden te vinden zijn (krijg je hè, zonder zee). Ben je een strandliefhebber? Niet getreurd, een lustrumreis naar Laos is perfect te combineren met bijvoorbeeld buurland Cambodja.

VANAF
€ 455

PER PERSOON EXCL INTERNATIONALE VLUCHTEN

NEEM CONTACT MET ONS OP EN STUUR EEN BERICHTJE!

Wil je graag meer informatie over een lustrumreis naar Laos? Dat kan! Neem contact met ons op en we kunnen – nadat we je wensen inzichtelijk hebben gekregen – een vrijblijvend voorstel naar jullie sturen.