LUSTRUMREIS MALEISIË

LUSTRUMREIZEN NAAR MALEISIË BOEK JE HIER!

Ervaar een onvergetelijke lustrumreis in Maleisië – Een perfecte combinatie van bruisende steden en prachtige natuur wachten op jou!

Kies voor een lustrumreis naar Maleisië en laat je betoveren door de diversiteit van dit prachtige land. Begin je avontuur in de bruisende metropool Kuala Lumpur, waar moderne architectuur, heerlijk eten, fantastische winkels en geweldige feesten in de wijk Golden Triangle op je wachten.

Na het verkennen van Kuala Lumpur is het tijd om de rest van het land te ontdekken. In het Taman Negara Park vind je een van ‘s werelds oudste oerwouden, waar je de kans krijgt om olifanten, beren, tijgers en panters in hun natuurlijke habitat te spotten.

Geniet daarna van de vele tropische stranden die Maleisië te bieden heeft, waar je kunt ontspannen en kunt genieten van de prachtige blauwe zee. Maar Maleisië heeft meer te bieden dan alleen natuur – het land is een smeltkroes van culturen, met prachtige moskeeën, indrukwekkende street art en koloniale invloeden die nog steeds zichtbaar zijn.

Wil je jouw lustrum in Maleisië extra bijzonder maken? Breng dan een paar dagen door op Maleisisch Borneo, waar je de jungle in kunt varen en orang-oetans in het wild kunt spotten, een once-in-a-lifetime experience die je niet wilt missen!

Kortom, Maleisië is een land van diversiteit en heeft voor ieder wat wils. Of je nu wilt genieten van een bruisende metropool, de ongerepte natuur wilt ontdekken of wilt ontspannen op prachtige stranden, het kan allemaal in Maleisië – de perfecte bestemming voor jouw volgende lustrumreis! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een op maat gemaakt reisvoorstel. Jouw onvergetelijke lustrumreis naar Maleisië wacht op je!

VRAGEN? STUUR EEN BERICHTJE!

Lustrumreis aanvragen: let's go!
Scan the code