LUSTRUMREIS MALEISIË

LUSTRUMREIZEN NAAR MALEISIË BOEK JE HIER!
Maleisie Lustrumreis

Lustrumreis Maleisië, dat wordt een reis om nooit te vergeten waarbij je de stad met de prachtige natuur van het land combineert!

De hoofdstad van Maleisië, Kuala Lumpur, is een bruisende metropool waar je je zeker niet zal vervelen. Geniet van de moderne architectuur, het heerlijke eten, de fantastische winkels en pak goede feestjes mee in de wijk Golden Triangle.

Na een paar dagen in Kuala Lumpur is het tijd om het rest van het land te ontdekken: je vindt hier één van de oudste oerwouden ter wereld in Taman Negara Park waar je olifanten, beren, maar ook tijgers en panters kan spotten. 

Naast de vele jungles vind je ook genoeg tropische stranden in Maleisië waar jullie heerlijk kunnen relaxen en kunnen genieten van de prachtige blauwe zee. Maar er is meer dan alleen natuur!

Het land is een smeltkroes van culturen. Je vindt er prachtige moskeeën, fantastische street art en ook zie je het koloniale verleden terug in het land.

Willen jullie de lustrumreis in Maleisië extra bijzonder maken? Spendeer dan ook een paar dagen op Maleisisch Borneo. Vaar de jungle in en spot de orang-oetan in het wild en zie hoe deze prachtige beesten leven in hun natuurlijke habitat. Dit is zeker een once-in-a-lifetime experience!

Kortom, Maleisië is een divers land met voor ieder wat wils. Een paar dagen in een bruisende metropool? Een paar dagen in de ongerepte natuur? Een paar dagen op het strand? Het kan allemaal, een top-bestemming dus voor jullie volgende lustrumreis! Stuur ons een berichtje voor meer informatie en een op maat gemaakt reisvoorstel.

VANAF
€ 467

PER PERSOON EXCL INTERNATIONALE VLUCHTEN

VRAGEN? STUUR EEN BERICHTJE!