LUSTRUMREIS MYANMAR

LUSTRUMREIZEN NAAR MYANMAR BOEK JE HIER!

MINGALABA!

Na tientallen jaren afgesloten te zijn geweest van de buitenwereld is het sinds een aantal jaren voor toeristen mogelijk om Myanmar te bezoeken. Myanmar is een van de landen waar toerisme – in tegenstelling tot de buurlanden – nog niet zo sterk op gang is gekomen. En dat is positief, zeker als je op zoek bent naar authenticiteit tijdens een lustrumreis naar Myanmar. 

Myanmar staat bekend om de rijstvelden, wijngaarden, meren, bergen en de ongerepte natuur. Maar het land staat bovenal bekend om de vele tempels die het land rijk is. Vooral in en om de stad Bagan – een stad ter grootte van de stad Utrecht – staan zo’n 4000 tempels en pagodes. Een ballonvlucht over dit prachtige gebied is de mooiste manier om dit te bekijken.

Mocht je liever met beide benen op de grond blijven kun je in ieder geval genieten van het beeld van een prachtig uitzicht met honderden luchtbalonnen. Sprookjesachtig, écht.

Kortom: Myanmar heeft veel te bieden. Het zal je verbazen hoe vriendelijk en nieuwsgierig de lokale bevolking is naar toeristen. Er is overigens geen Birmese vertaling voor het woord ‘toerist’. Zij noemen ‘toeristen’ simpelweg ‘gasten’.

VANAF
€ 555

PER PERSOON EXCL INTERNATIONALE VLUCHTEN

NEEM CONTACT MET ONS OP EN STUUR EEN BERICHTJE!

Wil je graag meer informatie over een lustrumreis naar Myanmar? Dat kan! Neem contact met ons op en we kunnen – nadat we je wensen inzichtelijk hebben gekregen – een vrijblijvend voorstel naar jullie sturen. 

Cambodja ligt in het Zuidoosten van Azië en grenst aan Vietnam, Laos en Thailand. Als je aan Cambodja denkt, denk je waarschijnlijk aan het grootste religieuze tempelcomplex ter wereld: Angkor Wat. En dat is niet zeker niet onterecht. Het is immers een onwijs indrukwekkend tempelcomplex. 

Maar Cambodja heeft echter veel meer te bieden. Zo is het erg leuk om de redelijk onontdekte eilanden te bezoeken. De bevolking staat erg positief tegenover toeristen en je zult je dan in Cambodja ook meteen welkom voelen. 

Wij raden aan – afhankelijk van jouw wensen – om maximaal 14 dagen over Cambodja te doen. Alhoewel er meer dan genoeg te zien is in Cambodja, raden wij aan om Cambodja te combineren met Laos: een perfecte combinatie tussen natuur, cultuur en strand!