LUSTRUMREIS MYANMAR

LUSTRUMREIZEN NAAR MYANMAR BOEK JE HIER!
LUSTRUM IN AZIE

MINGALABA!

Na tientallen jaren afgesloten te zijn geweest van de buitenwereld is het sinds een aantal jaren voor toeristen mogelijk om Myanmar te bezoeken. Myanmar is een van de landen waar toerisme – in tegenstelling tot de buurlanden – nog niet zo sterk op gang is gekomen. En dat is positief, zeker als je op zoek bent naar authenticiteit tijdens een lustrumreis naar Myanmar. 

Myanmar staat bekend om de rijstvelden, wijngaarden, meren, bergen en de ongerepte natuur. Maar het land staat bovenal bekend om de vele tempels die het land rijk is. Vooral in en om de stad Bagan – een stad ter grootte van de stad Utrecht – staan zo’n 4000 tempels en pagodes. Een ballonvlucht over dit prachtige gebied is de mooiste manier om dit te bekijken.

Mocht je liever met beide benen op de grond blijven kun je in ieder geval genieten van het beeld van een prachtig uitzicht met honderden luchtbalonnen. Sprookjesachtig, écht.

Kortom: Myanmar heeft veel te bieden. Het zal je verbazen hoe vriendelijk en nieuwsgierig de lokale bevolking is naar toeristen. Er is overigens geen Birmese vertaling voor het woord ‘toerist’. Zij noemen ‘toeristen’ simpelweg ‘gasten’.

VANAF
€ 555

PER PERSOON EXCL INTERNATIONALE VLUCHTEN

VRAGEN? STUUR EEN BERICHTJE!

Lustrumreis aanvragen: let's go!