LUSTRUMREIS FILIPIJNEN

LUSTRUMREIZEN NAAR DE FILIPIJNEN BOEK JE HIER!
lustrumreis naar Azië

Liefhebbers van eilanden met hagelwitte stranden, palmbomen en watervallen opgelet. Hier is je lustrumreis naar de Filipijnen! 

In geen enkel land zijn zoveel eilanden te vinden als op de Filipijnen. Hopelijk heb je geen last van keuzestress want – houd je vast – de Filipijnen bestaan uit bijna 8000 eilanden. En ze zijn prachtig! Wij helpen en adviseren jullie graag bij de keuze van de verschillende eilanden. Er is voor ieder wat wils. Je kunt zowel de hele dag op het strand relaxen met een kokosnoot in je hand of het avontuur op te zoeken door dagenlang van strand naar strand te kanoën. Duik- en snorkelliefhebbers kunnen ook hun hart hier ophalen. Je hebt hele goede plekken om walvis- en hamerhaaien te spotten. Ook heb je goede plekken om andere vissen en/of schilpadden te spotten. 

Ben je liever op het water? Surfliefhebbers kunnen eveneens goed terecht op de Filipijnen! Tot slot kan je ook goed uitgaan op de eilanden: de Filipino’s houden namelijk van een goed feestje!

Het land is ruim drie eeuwen gekoloniseerd door Spanje en dat kun je zeker terugzien. Ruim 80% van de bevolking is namelijk christelijk en men betaald nog steeds met peso’s. Daarnaast vind je hier een interessante mix tussen Spaanse en Aziatische gerechten. Wij kunnen je vertellen: een lustrumreis naar de Filipijnen is zeker het proberen waard!

VANAF
€ 855

PER PERSOON EXCL INTERNATIONALE VLUCHTEN

VRAGEN? STUUR EEN BERICHTJE!

Lustrumreis aanvragen: let's go!
Scan the code