LUSTRUMREIS NEPAL

LUSTRUMREIZEN NAAR NEPAL BOEK JE HIER!
Lustrumreis Nepal

Nepal staat bekend als het ‘dak van de wereld’ met de Mount Everest als hoogste berg van de wereld. Beklim jij samen op jouw lustrumreis naar Nepal een deel van deze reusachtige berg? Als deze klim te ambitieus is maar jullie wel graag willen hiken, denk dan aan het Annapurna Circuit als een zeer goed alternatief. Tijdens deze 160 tot 230 kilometer route kom je langs besneeuwde bergtoppen, groene rijstvelden en kuddes grazende yaks. Een van deze tours of een van de vele andere tours is iets dat je moet meemaken als je op lustrumreis naar Nepal gaat!

Naast de hoogste berg van de wereld staat het land ook bekend voor de geboortestad van Boeddha. Het zal je dan ook niet verbazen dat in Nepal talloze yoga- en stilte retraites te vinden zijn. En die kan je wel eens hard nodig hebben, want de steden in Nepal zullen al jouw zintuigen prikkelen. Zo ben je als een westerse toerist een ware attractie in Nepal en zal iedereen met jou op de foto willen.

Na al dat avontuurlijke gedoe is het tijd voor om het leuke nachtleven van de hoofdstad Kathmandu te ontdekken. Kortom: een lustrumreis naar Nepal is heel divers en anders dan alle andere bestemmingen in Azië. Iets om nooit te vergeten!

VANAF
€ 355

PER PERSOON EXCL INTERNATIONALE VLUCHTEN

VRAGEN? STUUR EEN BERICHTJE!