LUSTRUMREIS VIETNAM

LUSTRUMREIZEN NAAR VIETNAM BOEK JE HIER!

Beleef een onvergetelijke lustrumreis vol betoverend avontuur in Vietnam!

Welkom in de Socialistische Republiek Vietnam, een betoverend land in Zuidoost-Azië, grenzend aan China, Laos en Cambodja. Vietnam wordt vaak geassocieerd met de vorm van een draak en staat bekend om zijn charme, exotische sfeer en overvloed aan avontuur – de perfecte bestemming voor een bijzonder lustrum!

Wat Vietnam extra uniek maakt, is het opvallende contrast tussen het noorden en zuiden. In het bergachtige noorden kun je genieten van indrukwekkende rijstvelden en majestueuze bergen, ideaal voor meerdaagse trektochten en authentieke overnachtingen bij de lokale bevolking in huis. Bovendien mag je het beroemde Halong Bay, een UNESCO Werelderfgoedlocatie, niet missen.

Het zuiden van Vietnam verwelkomt je met prachtige goudgele stranden, schilderachtige stadjes/dorpjes en fascinerende nationale parken, waaronder de betoverende Mekong Delta.

Een lustrumreis naar Vietnam is een droom die uitkomt voor jouw jaarclub of dispuut. Hier geniet je niet alleen van een betaalbare reis, maar ook van verrukkelijk eten (iemand zin in verse spring rolls of Banh mi?), ongerepte natuur en de warme gastvrijheid van de lokale bevolking. Vietnam heeft werkelijk alles wat je wenst! 

Boek nu jouw onvergetelijke lustrumreis naar Vietnam en laat je betoveren door dit veelzijdige land vol avontuur en unieke ervaringen. De ideale bestemming om samen met je vrienden een lustrum te vieren – Vietnam staat garant voor een lustrumreis om nooit te vergeten!

VRAGEN? STUUR EEN BERICHTJE!

Lustrumreis aanvragen: let's go!