LUSTRUMREIS VIETNAM

LUSTRUMREIZEN NAAR VIETNAM BOEK JE HIER!

Vietnam, ofwel de Socialistische Republiek Vietnam, is een land in Zuidoost-Azië. Het land grenst aan China, Laos en Cambodja. Het is geologisch gevormd als een draak en het land is te kenmerken als charmant, exotisch en boordevol avontuur. Een interessante lustrumreis! 

Bijzonder aan Vietnam is dat er een groot contrast is tussen het noorden en zuiden van Vietnam. Zo heb je in het bergachtige noorden indrukwekkende rijstvelden en reusachtige bergen waar je dagenlang kan hiken en waar je onder andere de mogelijkheid hebt om bij de lokale bevolking te overnachten. Het noorden staat daarnaast ook bekend om het beroemde Halong Bay, dat eveneens op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat.

Het zuiden van het land staat onder andere bekend om zijn goudgele stranden en nationale parken. Een van de hoogtepunten van het zuiden is de Mekong Delta.

Een lustrumreis naar Vietnam is de ideale bestemming om te bezoeken met je jaarclub of dispuut. Goedkoop? Check. Verrukkelijk eten? Check. Natuur? Check. Leuke mensen? Check. Wat wil je nog meer?

VRAGEN? STUUR EEN BERICHTJE!

Lustrumreis aanvragen: let's go!