LUSTRUMREIS ZUID-KOREA

LUSTRUMREIZEN NAAR ZUID-KOREA BOEK JE HIER!
LUSTRUMREIS ZUID-KOREA

Lustrumreis Zuid-Korea: een bestemming anders dan vele andere Aziatische landen. Korea is in 1953 door een oorlog opgesplitst in het dictatoriale Noorden onder leiding van de Kim-dynastie en het hypermoderne en welvarende Zuiden. Ondanks dat het Zuiden van Korea een zeer modern land is, heeft het een eeuwenoude cultuur en zijn de tradities nog altijd intact gebleven. Het land is nog echt een onontdekte parel in Azië: het is één van de minst toeristische maar wel één van de best ontwikkelde landen op dit continent.  

Zuid-Korea heeft niet de idyllische eilanden zoals je die vindt bij een lustrumreis naar de Filipijnen of een jungle vol orang-oetans bij een lustrumreis naar Indonesië. Maar dat maakt deze bestemming niet minder geschikt voor een lustrumreis. Ben je op zoek naar hele vriendelijke en toegankelijke mensen, lekker eten, gave pop- en drinkcultuur, prachtige natuur, traditionele dorpen en hypermoderne steden? Dan is Zuid-Korea jouw land!

Een lustrumreis naar dit fascinerende land start veelal in de hoofdstad Seoul. Deze stad kent zo’n 10 miljoen inwoners, maar is extreem gestructureerd. Verwonder je over de prachtige skyline van deze stad in combinatie met de eeuwenoude tempels. Ben je klaar om een sky-bar te bezoeken en de lustrumreis te beginnen? Heb je ooit gehoord van het wereldberoemde K-pop? Zin om te genieten van het overheerlijke streetfood? Het kan allemaal!

Wat zeker niet mag ontbreken tijdens jullie lustrumreis is een bezoek aan de zogenaamde demilitarized zone (DMZ) met Noord-Korea. Op het uitzichtpunt kan je de vlag van Noord-Korea zien en met een beetje geluk hoor je ook de propaganda-muziek. Een uniek inkijkje in de Koreaanse geschiedenis en zeker een ervaring om nooit te vergeten!

Naast de hoofdstad heeft het land echter nog zo veel meer te bieden, denk aan lokale dorpjes, indrukwekkende landschappen, uitgestrekte rijstvelden en overheerlijk eten. De Koreaanse BBQ, kimchi, de bimbimpbap – het komt allemaal voorbij tijdens jullie lustrumreis. Maar ook de natuur wordt zeker niet overgeslagen! Een bezoek aan de bergen in bijvoorbeeld de Geyongju regio en de theevelden zijn een echte aanrader. Maar ook chillen aan het strand kan in Zuid-Korea: jullie reizen daarvoor naar Busan, een havenstad in het zuidoosten van Zuid-Korea met een fantastische vismarkt.

Kortom, ben je op zoek naar een unieke bestemming en willen jullie van de gebaande paden afwijken? Ga dan op jullie volgende lustrumreis naar Zuid-Korea!

VANAF
€ 1200

PER PERSOON EXCL INTERNATIONALE VLUCHTEN

VRAGEN? STUUR EEN BERICHTJE!

Lustrumreis aanvragen: let's go!