LUSTRUMREIS SRI LANKA

LUSTRUMREIZEN NAAR SRI LANKA BOEK JE HIER!

Een lustrumreis naar Sri Lanka biedt werkelijk alles wat je hart begeert: adembenemende stranden, perfecte golven om te surfen, prachtige tempels, weelderige berglandschappen, indrukwekkende treinreizen, eindeloze theeplantages en spectaculaire feesten om tot in de vroege uurtjes te dansen.

Dit betoverende land herbergt de hoogste concentratie luipaarden per vierkante kilometer, waardoor de kans om deze majestueuze dieren te spotten gigantisch is! Ook kun je hier beren, olifanten, krokodillen en talloze apen tegenkomen – een waar avontuur voor natuurliefhebbers!

Sri Lanka heeft een schat aan bezienswaardigheden die te talrijk zijn om op te noemen, waardoor het een unieke lustrum bestemming is. Ondanks al zijn schoonheid, heeft Sri Lanka lange tijd achtergelopen op andere Aziatische landen wat betreft toerisme. Maar nu is het de perfecte tijd om dit ongerepte paradijs te ontdekken, voordat het snel verandert door de toenemende populariteit.

Wist je dat Sri Lanka vroeger bekend stond als Ceylon? Vandaag de dag wordt die naam alleen nog gebruikt voor de beroemde Ceylon thee uit dit prachtige land.

Een lustrumreis naar Sri Lanka biedt een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten. Bovendien is het ook nog eens verrassend betaalbaar! Als je op zoek bent naar de perfecte balans tussen ontspanning en avontuur, dan is een lustrumreis naar Sri Lanka de ideale keuze.

Boek nu jouw onvergetelijke lustrumreis naar het paradijselijke Sri Lanka en maak je klaar voor een reis vol avontuur, ontspanning en betoverende ervaringen.

Leuk weetje: het team van Lustrum in Azië woont en werkt vanuit dit paradijselijke eiland en kent daarom alle plekjes van dit kleine eiland! Let’s go! 

VRAGEN? STUUR EEN BERICHTJE!

Lustrumreis aanvragen: let's go!