LUSTRUMREIS SRI LANKA

LUSTRUMREIZEN NAAR SRI LANKA BOEK JE HIER!

Een lustrumreis naar Sri Lanka heeft het écht allemaal: hagelwitte stranden, goede golven (leren surfen, anyone?), tempels, glooiende berglandschappen, indrukwekkende treinreizen, theeplantages en fantastische party’s waar je tot diep in de nacht kan feesten.

Ook vind je in dit adembenemende land de meeste luipaarden per vierkante kilometer. De kans om een aantal luipaarden te spotten is dus gigantisch! Naast luipaarden vind je er ook beren, olifanten, krokodillen en ontelbaar veel apen. Hoe vet is dat?!

Er zijn teveel bezienswaardigheden om hier op te noemen. Dat maakt een lustrumreis naar Sri Lanka een unieke lustrum bestemming!

Qua toerisme is Sri Lanka achtergebleven op de rest van de Aziatische landen en dat is onterecht als je kijkt naar wat het land allemaal te bieden heeft. We zien het echter in snel tempo ontwikkelen, dus de tijd voor een lustrumreis naar dit land is nu aangebroken.

Wist je dat tot enkele tientallen jaren geleden Sri Lanka bekend stond onder de naam Ceylon? Vandaag de dag wordt deze naam alleen nog maar gebruikt voor de gelijknamige thee uit dit land. 

Een reis naar Sri Lanka staat garant voor een unieke – niet één uit duizenden – ervaring. Sri Lanka is daarnaast ook nog eens heel goed betaalbaar! Ben je op zoek naar de ultieme combinatie tussen ontspanning en avontuur? Boek dan een lustrumreis naar Sri Lanka!

VRAGEN? STUUR EEN BERICHTJE!

Lustrumreis aanvragen: let's go!