LUSTRUMREIZEN NAAR AZIË BOEK JE HIER

WIE ZIJN WIJ?

LEON

FOUNDER & LUSTRUMREISSPECIALIST

Al van jongs af aan heb ik een passie voor reizen in met name Aziatische landen. Ik kan ontzettend genieten van de verschillende culturen, de natuur, het lekkere eten en de onwijs lieve mensen. O ja, de tropische temperaturen niet te vergeten!

Tijdens mijn studie aan de Rijksuniversiteit Groningen ben ik actief geweest bij diverse (studenten)verenigingen en heb ik - tussen de tentamens door - veel gereisd. In de vakanties was ik veelal werkzaam als reisbegeleider bij een grote reisorganisatie. Hier heb ik veel lokale contacten opgedaan. Dezelfde lokale contacten gebruik ik nu om de lustrumreizen tot een succes te maken.

Het begeleiden en organiseren van reizen, dat is waar ik goed in ben. Ik wil mijn liefde voor Azië aan zoveel mogelijk mensen overdragen en mijn kennis van de lokale plekjes delen met andere reizigers. Azië is echt fantastisch!  Ik ben van mening dat de gestandaardiseerde rondreizen passé zijn. Iedereen is uniek en heeft andere wensen, zeker op het gebied van reizen. Het is mijn missie om samen met jullie - als dé Azië specialist - een onvergetelijke op maat gemaakte lustrumreis neer te zetten. Wil je meer informatie over lustrumreizen naar Azië? Vul dan onderstaand formulier in en laat je verrassen door wat er allemaal mogelijk is in Azië!

LUNA

CONTENT CREATOR & LUSTRUMREIS SPECIALIST

In 2011 zette ik mijn eerste voetstappen in Azië. India om precies te zijn. Mijn ouders hebben altijd een passie gehad voor reizen en wilden deze passie dan ook maar al te graag overdragen op mij. Ik kan niet anders zeggen dan dat ze dat gelukt is.

Ik kan me nog goed herinneren dat we ergens in een klein restaurantje aan het genieten waren van de lekkerste Indiase curry ooit toen er ineens een koe naar binnen kwam lopen. Ik schrok me dood, maar al snel kreeg ik door dat dit in India de normaalste zaak van de wereld is en dat de locals om ons heen niet op of om keken.

Dit zijn de momenten waar ik tijdens het reizen naar op zoek ga. De momenten waarop dingen anders lopen dan je gewend bent, simpelweg omdat je in een ander land met een andere cultuur bent. Die momenten leer je te waarderen en zul je nooit meer vergeten.

Ik zal me voornamelijk bezighouden met de teksten (zowel van de website als van de reisvoorstellen) en daarnaast hoop ik bij te dragen aan het organiseren van een onvergetelijke lustrumreis, zodat iedereen de kans krijgt om verliefd te worden op het veelzijdige Azië.

VRAGEN OVER EEN LUSTRUMREIS NAAR AZIË?

STUUR EEN BERICHTJE!