WELKOM BIJ LUSTRUM IN AZIË

GESPECIALISEERD IN LUSTRUMREIZEN NAAR AZIË

Lustrum in Azië is dé reisorganisatie voor zeer betaalbare op maat gemaakte lustrumreizen naar Azië. Wij doen dit natuurlijk omdat we Azië een fantastisch continent vinden. We doen dit bovenal omdat wij daarmee onze kennis en expertise op het gebied van lustrumreizen naar Azië kunnen waarborgen. Ons motto: wij doen liever één continent goed, dan meerdere continenten minder goed!  Ben je van plan om met jouw jaarclub, bestuur of dispuut op lustrumreis naar Azië te gaan? Dan ben je bij ons dus aan het juiste adres! Neem vrijblijvend contact met ons op en we organiseren met veel plezier aan de hand van jouw wensen een op maat gemaakte lustrumreis naar Azië.

LOKALE TOUROPERATORS

Wij werken met lokale touroperators in Azië. Wie weet nu beter welke onontdekte plekken een bezoekje waard zijn? Juist: de lokale bevolking en touroperators!  De professionele touroperators waar wij mee werken zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte lustrumreizen, kennen het land nog beter dan wij en weten dus de leukste en vetste activiteiten en accommodaties te vinden. Samen vormen wij een gouden combinatie voor een waanzinnige lustrumreis naar Azië! Daarnaast stimuleer je ook nog eens de lokale economie als je bij ons een lustrumreis boekt.

ZORGELOZE LUSTRUMREIS NAAR AZIË

Wil jij met ons op lustrumreis naar Azië? Bij het organiseren van zo’n lustrumreis komt veel kijken: van het uitzoeken van geschikte accommodaties en activiteiten tot aan het regelen van veilig en efficiënt transport. Wij nemen dit graag uit handen zodat jij je tijd aan andere leuke dingen kan besteden! In goed overleg (d.m.v. een videocall) organiseren wij een op maakt gemaakte lustrumreis naar Azië. Daarnaast scoren wij de beste deals voor jullie, een lustrumreis bij ons is dan ook vaak goedkoper dan wanneer je alles zelf organiseert. Een win-win situatie!

Lustrumreis aanvragen: let's go!
Scan the code